Novoroční koncert v neděli v Beuronské kapli-

05.01.2013 22:19

Novoroční koncert v neděli v Beuronské kapli

Novoroční koncert v neděli v Beuronské kapli 4.1. 13 05:56 Novoroční koncert je na programu v neděli 6. ledna 2013 v 16:00 v Beuronské kapli. "Jsme velmi rádi, že společně s Duchcovským pěveckým sborem vás můžeme pozvat na Novoroční koncert, první letošní akci v Beuronské kapli," sděluje za pořadatele Martin Hnyk. Divákům se představí Duchcovský pěvecký sbor s hosty - vystoupí žáci pěvecké třídy Jany Boháčkové ze Základní umělecké školy Teplice a ze ZUŠ Ivana Kawaciuka Duchcov.

 

Duchcovský pěvecký sbor byl založen při Klubu přátel Základní umělecké školy v Duchcově v září roku 2003 jako amatérský sbor. V roce 2013 již působí desátým rokem. V současné době má sbor 20 zpěváků různých věkových kategorií, kteří jsou rodiči žáků školy, starší žáci pěveckého oddělení a lidé z duchcovské veřejnosti. Od samého počátku Sbor umělecky vede a diriguje Jana Boháčková, organizaci zajišťuje Bc. Šárka Gauseová. (red)

 

Zpravodajství Teplicka z iTeplice.cz nyní naleznete i na Facebooku. Staňte se našimi fanoušky a buďte každý den v obraze o tom, co se na Teplicku děje. Více informací a přihlášení zde.